Lediga tjänster


Just nu söker vi:

Trainee Stockholm

Vi behöver förstärkning till vårt huvudkontor i Stockholm!

Bandling & Partners AB grundades 2006 och har sedan dess bistått både företag och privatpersoner med både försäkringsrådgivning och investeringsrådgivning. Framgången har vi byggt tillsammans med vår partner Garantum Fondkommission AB, en av de största aktörerna inom sitt område i Sverige. Vi är idag ca 25 anställda fördelat på 3 kontor; Stockholm, Umeå och Göteborg.
Bandling & Partners expanderar nu ytterligare i Stockholm och söker nu en Trainee med stor drivkraft och ett brinnande intresse för finansiell rådgivning. Perfekt start på karriären för dig som är intresserad av att börja jobba i finansbranschen.

Stegen är bland annat:
• Assistera våra rådgivare genom att boka in kunder till seminarier och personliga möten
• Närvara på kundseminarier
• B&P Affärsskola
• InsureSec & SwedSec licensiering/uppdatering

Utöver ditt intresse för finans och viljan att nå höga mål, ställs även följande krav på sökande:
• Relevant akademisk/eftergymnasial utbildning
• Tävlingsinriktad
• God retoriker med förmåga att övertyga
• Driven och uthållig

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av försäljning dock inget krav. Vår modell har tidigare successivt genererat framgångsrika rådgivare, och därför söker vi ytterligare personer till vårt traineeprogram i Stockholm.
Du kommer att genomgå vår Academyutbildning som vi tillhandahåller ihop med Garantum Fondkommission. Utbildningen skapar rätt förutsättningar inom samtliga delar som rör investeringsmarknaden. Utbildningen hålls av både interna och externa föreläsare som delas upp i block under 1 års tid. Denna Academy syftar till att höja kunskapsnivå inom samtliga våra affärsområden, vilket leder till utökad personlig kunskap ihop med rätt förutsättningar för att skapa framgång.

Anställningsform och omfattning
Tillsvidare, heltid 40h/v
Arbetstider 8:00-17:00
Ersättning
Grundlön + provision utgår.
Tillträde
Tillträde av tjänsten, snarast
Vi garanterar dig en av marknadens bästa utvecklingsmöjligheter och ersättningar. Vi sitter idag på Smålandsgatan 16 vid Norrmalmstorg.

Ansökan
Skicka in ditt CV redan idag då intervjuer sker löpande.
Ansökan, med personligt brev och CV, skickas till jobb@bandlingopartners.se
För mer information eller eventuella frågor kontakta Adam Westman på telefon 073-8123023.